Even voorstellen

Ik ben Evelyn van der Bijl ... Aangenaam!

Het begon als een hobby waarbij ik aanvankelijk borduurde voor mijn eigen familie, vrienden en kennissen. Maar de vraag van bedrijven in mijn omgeving werd steed groter. Daarom heb ik mij in december 2008 inschreven bij de K.v.K.

In de loop van de jaren ben ik uitgegroeid tot een leuk bedrijfje waar ik mijn creativiteit lekker in kwijt kan. Het meedenken en ontwerpen om tot een mooi resultaat te komen, waarbij de klant en ikzelf meer dan tevreden over zijn, zie ik als een uitdaging.

Des te leuker is het dat ze ook terugkomen.

Dus als u wat geborduurd wilt hebben, maar weet niet precies hoe of wat ... neem gerust CONTACT met mij op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
Evelyn

Mijn werkwijze

Wat ik borduurwerk is zeer divers. Voor zowel bedrijven en particulieren. Van 1 enkele stuk tot grote partijen.

Ik ben een voorstander van mondeling contact, dus bel gerust als u vragen heeft. Dat maakt het laagdrempelig en persoonlijker.

Om tot een goed stukje borduurwerk te komen heb ik informatie nodig. Daarover hebben wij contact en bundelen die gegevens tot een concept. Na goedkeuring wordt er vaak een proefborduring gemaakt. Pas als alles naar volle tevredenheid is, wordt het benodigde geborduurd.

Het is fijn als u al weet wat u wilt ... maar is absoluut geen must. Ik denk graag met u mee, bekijk de mogelijkheden en begeleid u daarin.

Voor de borduringen gebruik ik hoogwaardig polyneon garen van het merk Madeira welke sterk, kleurvast en wasbaar zijn tot 90 graden. Borduurwerk is immers zeer duurzaam en daardoor belangrijk dat het er ook netjes uit blijft zien.

Er is het één en ander aan kleding, badstof e.d. op voorraad. U kunt op afspraak komen kijken.

Door uzelf aangeleverde (werk)kleding en textiel borduur ik ook, in overleg.

Indien ik dat voor u mag verzorgen kunt u eens kijken bij de volgende leveranciers. Voor offerte, prijzen en beschikbare voorraaden kunt u contact met mij opnemen.


(WERK)KLEDING o.a. merken Santino, Matterhorn, B&C;, AMA, Byrklund

(WERK)KLEDING o.a. de merken Stedman, AMA, Gildan, Anvil, Macseis

BABY EN BADSTOF o.a. merken Funnies, Havlu

BADSTOF, BABY, SAUNA, KINDER KLEDING EN DIVERSE